Kedves Egyesület Vezetők, Kuratóriumi Elnökök, Önkéntesek!

2021-ben Miniszterelnökség a Civil Központok országos hálózatával együttműködve újra szeretné támogatni a civil szervezetek karácsonyi időszakban zajló adománygyűjtését, ezért  megrendezi az Adventi Civil Börze című (online) adománygyűjtő akcióját.

A „Karácsonyváró” kampány célja a megrendezésre kerülő adventi programok, karácsonyi vásárok, megyei vagy helyi adománygyűjtő civil kezdeményezések és rendezvények összegyűjtése, az adományozás népszerűsítése és az adományozók ösztönzése, a készülődés és ünnepvárás legszebb pillanatainak bemutatása.

A  beküldött videókból Baranya megye kezdeményezésekben gazdag Civil Adventjéről szeretnénk egy filmet szerkeszteni, melyben az adománygyűjtéseket, akciókat, karácsonyi vásárokat és a civil szervezetek karácsonyi készülődését mutatjuk meg.

A film Önökről szól, így kizárólag az Önök közreműködésével valósulhat meg!

Ha szívesen bemutatnák konkrét programjukat, örömmel vennék annak hirdetését, vagy szívesen mutatnák meg szervezetük karácsonyi készülődését másoknak is, legyen az Önök videója is a közös film része!

A Civil Központ adventi kampányával az elkészült anyagot minden kommunikációs felületén (beleértve az országos Civil Információs Portált), illetve fizetett Facebook hirdetés keretében is népszerűsíteni fogja!

Technikai paraméterek:

  • maximum egy perc terjedelem,
  • Full HD minőség (1920 x 1080 pixeles felbontás),
  • fekvő tájolás,
  • jó minőségű hang
  • jól érthető beszéd

A beérkezett anyagokból egy egységes videót szerkesztünk.

FIGYELEM! Amennyiben a küldött kisfilmek nem felelnek meg a fenti paramétereknek, azokat technikai okok miatt és a videó minőségének érdekében nem tudjuk felhasználni.

Amennyiben technikai segítségre van szükségük, kérjük, jelezzék munkatársainknak!

Beküldési határidő:

2021. november 26. (péntek), 16:00

Kérjük, az elkészült videót a kiss.krisztina@ckszkbaranya.hu címre küldjék meg.

A videó 2021. december 31-ig lesz látható a Civil Információs Portálon, Facebook fizetett hirdetéseinkben valamint Központunk honlapján.

Kérdés esetén keresse munkatársunkat:

Várdainé Kiss Krisztina

Telefon: 20/505-5388

kiss.krisztina@ckszkbaranya.hu