Feliratkozás

Partnerszervezeteinket havonta kiküldött hírleveleinken keresztül tájékoztatjuk az adott hónap legfontosabb aktualitásairól, így pályázati lehetőségekről, jogi változásokról, kötelezettségek határidejéről, illetve a civil szektort érintő legfontosabb hírekről. 

Amennyiben szeretne értesülni a legfontosabb aktualitásokról, kérjük, az alábbi űrlap kitöltésével iratkozzon fel hírlevelünkre. 

Köszönjük!

* indicates required

Adatvédelmi tájékoztató: https://ckszkbaranya.hu/adatvedelmi-tajekoztato/

Az adatkezelési jogviszony a cím viseléséig tart. Ez időpontig személyes adataim kezelésével összefüggésben tájékoztatást kérhetek az adatkezelőtől. A személyes adatok helyesbítését, törlését, korlátozását, zárolását az adatkezelőhöz eljuttatott nyilatkozatommal a 7621 Pécs, Rákóczi út 55. címen bármikor kezdeményezhetem. Személyes adatok feldolgozására Adatkezelő 3. felet nem von be, az adatok biztonságáért szavatol. Amennyiben az adatkezelés jogszerűségét kifogásolom, tiltakozhatok személyes adataim kezelése ellen. Az Adatkezelővel, illetve az adatkezeléssel szemben a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál panasszal élhetek. A Hivatal elérhetőségei: Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság (1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/C., Levelezési cím: 1530 Budapest, Pf.:5.). Adatai törlését bármikor kezdeményezheti az alábbi, vagy hírleveleink alján található linken: https://forms.gle/StdnCQ86U9QLi2bFA

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp’s privacy practices here.